google-site-verification=Cf_hv0nZ2VRF70VXy-_h3BP_WITai_BI2a7VZ75Io_A

Klant aan het woord: Victoria van Vlaanderen

Wat een ongelooflijk resultaat heeft Victoria behaald, wij zijn super trots op haar en het feit dat Bodytec Studio met haar unieke trainingswijze en topcoaches heeft meegeholpen aan deze fysieke én mentale doelen! 

"Toen mijn lieve teamgenootje mij wees op het bestaan van Bodytec, was ik gelijk getriggerd. Een gek robotachtig pak aan, waardoor je spieren schokjes krijgen en ze zich automatisch goed aanspannen, waardoor je effectiever traint. Ik vond het fantastisch klinken. De eerste keer dat ik op mijn fiets stapte naar de Bodytec Studio voelde ik zenuwen. ‘Doet het geen pijn?’, vroeg ik aan mijn teamgenoot. Na de proefles was ik verkocht. Geen pijn, liters zweten en vooral lekker kort, 20 minuten.

Inmiddels train ik sinds vorig jaar zomer bij Bodytec Studio. Op en af moet ik bekennen, maar vooral omdat ik een aantal hockeyblessures had, vanaf november kon ik even niet trainen vanwege de blessures. Ook geen motivatie, puf, zin. Ik zat niet lekker in mijn vel. Lusteloos. Ik behandelde het sporten bij Bodytec voor ‘leuk erbij’ en niet als middel om iets te bereiken. Geen doel voor ogen, gewoon twintig minuutjes tijdverdrijf in plaats van me te focussen op mijn lijf en mijn work-out.

Sinds 4 mei ben ik op mijn voeding gaan letten. Quarantaine had mijn lijf meer kwaad gedaan dan goed. Ik ben geen dartelende hinde die uit zichzelf even lekker gaat hardlopen of een plank-challenge de hele dertig dagen volhoudt. God wat ben ik blij als ik tot en met dag 11 haal. Bewondering heb ik voor de discipline van de mensen die dit wel kunnen opbrengen. Ik had begeleiding nodig.

Die begeleiding vond ik bij Bodytec. Inmiddels train ik sinds de opening na de quarantaine weer fanatiek. De motivatie is terug. Ik let op mijn voeding en zie het niet meer als ‘zo dan heb ik weer gesport’, maar ik probeer te luisteren naar mijn lijf. Kan ik verder gaan? Waar moet ik op focussen? Welke spieren span ik aan? Met de persoonlijke begeleiders waarbij je -in elk geval in Den Haag- maximaal met één ander staat, voel je je gezien, gehoord en persoonlijk begeleidt. Daardoor ben je geneigd harder je best te doen. De trainers letten op jouw reacties en schatten in of iets te zwaar is, of het nog zwaarder kan of dat het precies goed is.

Vandaag, 9 juli, kan ik melden dat ik bijna 16 kilogram lichter ben dan in begin mei. Is Bodytec het medicijn dat vet doet smelten waar je bij staat zonder dat je zelf iets onderneemt? Nee. Bodytec is voor mij de stok achter de deur, de goede, persoonlijke begeleiding met maar maximaal één ander. De manier waarop spiermassa snel opbouwt en de instructeur van de studio die jou ziet, hoort en inschat. De sport is uitdagend, kort en krachtig en de begeleiding intens, in de beste zin van het woord.

Zolang je focus houdt bij het doel, je inzet en let op je voeding is bodytec voor mij in elk geval een grote ondersteunende factor geweest. Mijn advies is: hou je focus en ontdek welke trainer het beste in jou naar boven haalt. Train, geniet en luister naar je lijf, Bodytec leert mij dat.

Nieuw in Den Haag: Fysio-Bodytec

Na onze hoofdvestiging in Naaldwijk hebben we onze unieke dienst Fysio-Bodytec uitgebreid naar onze vestiging in Den Haag! Met klachten/blessures kun je dus gelijk aan de slag bij onze Fysiotherapeut.

Lees meer

Klant aan het woord: Victoria van Vlaanderen

Wat een ongelooflijk resultaat heeft Victoria behaald, wij zijn super trots op haar en het feit dat Bodytec Studio met haar uni...

Lees meer
Meer nieuws
 • Vacature Personal coach!

  Vacature Personal coach!

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe Personal coach!

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Voor welke rittenkaart kiest u?

  Klik hier
 • Bodytec

  Bodytec

  Lees hier alles over de Bodytec!

  Lees meer
Dennis Chafiâ, 28 jaar

"Eén of twee keer bodyteccen per week geeft al een goed resultaat"

Dennis Chafiâ, 28 jaar
Piet Vijverberg, 75 jaar

"De Bodytec wordt geheel aangepast op mijn lichaam en kunnen"

Piet Vijverberg, 75 jaar
Bianca Kruize, 36 jaar

"Na de Bodytec voel ik me weer als nieuw"

Bianca Kruize, 36 jaar
Eric Hokke, 46 jaar

"Ik zal niet zeggen dat wanneer je gaat Bodyteccen, de reuma gegarandeerd verdwijnt, maar bij mij is dit wel het geval"

Eric Hokke, 46 jaar
Irene Alleblas, 46 jaar

"Sinds ik aan Bodytec doe, ga ik pijnloos door het leven. Ik doe alles weer, net als voor de operatie"

Irene Alleblas, 46 jaar
Lenie Middelburg, 58 jaar

"Sinds ik Bodytec bij de Bodytec Studio sta ik anders in het leven"

Lenie Middelburg, 58 jaar