Voordelen van Bodytec Studio

Een Bodytec Training van 20 minuten brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Je valt er niet alleen van af, maar krijgt onder andere een strakkere huid en verliest centimeters buikomvang. Waarom raden wij aan om minimaal 2 keer in de week te Bodyteccen? Vanwege de vele voordelen: 

 • Verhoging van de vetverbranding/metabolisme bij het afvallen.
 • Meer resultaat in minder tijd (20 minuten work-out)
 • Verbeteren van de huidconditie, zoals cellulitis.
 • Bevordert kracht- en reactievermogen.
 • Vermindert nek-, schouder- en rugklachten.
 • Helpt bij gewichtsverlies en verlaging van het vetpercentage.

Verhoging van de vetverbranding/metabolisme bij het afvallen

Wil je afvallen maar gebeurt er weinig met de vetverbranding ? Heb je alles geprobeerd maar lukt het niet? Dan is Bodytec wat voor jou! Door te focussen op specifieke gebieden waar u meer spier wenst of wilt afvallen, kan er effectief en met zichtbaar resultaat worden getraind. Het vetpercentage wordt verlaagd en je huid zichtbaar verbeterd. Let op: om af te vallen is het noodzakelijk dat, naast de trainingen, de voeding op een gezonde wijze wordt aangepast. Bij Bodytec Studio kun je hier tevens mee aan de slag door een begin- en eindmeting te laten doen en samen met de voedingscoach aan de slag te gaan voor een passend voedingsschema bij jouw doelen.

Meer resultaat in minder tijd (20 minuten work-out)

Wil je graag meer resultaat behalen in een korte tijd? Dan is Bodytec de perfecte sportkeuze. In 20 minuten behaal je hetzelfde resultaat als 3 uur in de sportschool! 2 keer sporten in de week is voldoende om flink resultaat te behalen. Samen met een Personal Trainer sta je in maximaal groepsverband van 3 personen en worden alle grote en kleine spiergroepen tegelijkertijd getraind. 

Verbeteren van de huidconditie, zoals cellulitis

Ben je toe aan een stralende en frisse huid? De krachtige spierimpulsen tijdens de Bodytec training stimuleren de productie van collageen en de doorbloeding van de huid. Het energieverbruik wordt langdurig verhoogd. Vetten worden hierbij gereduceerd en de stofwisseling wordt verhoogd. Spieren worden beter zichtbaar en cellulites kan zelfs verminderd worden of voorkomen!

Bevordert kracht- en reactievermogen

Sta je bovenaan de trap te hijgen en moet je na het trekken van een sprintje eerst een tijdje op adem komen? Dan is het tijd om aan je conditie te werken. Met Bodytec werk je aan je uithoudingsvermogen en spierkracht tegelijk. 

Vermindert nek-, schouder- en rugklachten

Heb je net als veel Nederlanders last van rugpijn of schouderklachten en wil je hier nu eindelijk eens vanaf? Boek dan nu een GRATIS proefles bij Bodytec Studio. Eén van de belangrijkste oorzaken is te weinig beweging, langdurig zittend werken, slijtage van de wervelkolom of overgewicht. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen in de romp. Door deze spiergroep te versterken, worden rug-, schouder- en nekklachten verminderd. Tevens kun je bij blessures en herstel na operaties ook langs bij onze partner JPT Body & Mind, waar aan de hand van Fysio Bodytec het herstel sneller in werking wordt gezet en u weer kunt ontspannen en genieten van het leven.  

Helpt bij gewichtsverlies en verlaging van het vetpercentage

Heb je al een aantal keer geprobeerd af te vallen maar val je steeds terug in het jojo-effect? Bodytec helpt bij het geleidelijk verliezen van vet en het behouden/opbouwen van spiermassa. Bodytec training gaat verder waar andere traditionele trainingen toppen. Alle grote en kleine spiergroepen worden tegelijkertijd geactiveerd, waardoor deze trainingswijze zeer effectief is met groot resultaat. Let op: hierbij zul je, net als alle andere sportmethodes, ook gezond moeten gaan eten. Onze voedingscoach helpt je hier graag bij. 

Wil je de Bodytec training ervaren? Plan een GRATIS proefles in! 

Wat is EMS training?

Heeft u weinig tijd om te sporten? Onvoldoende tijd om wekelijks een sportschool te bezoeken om vervolgens anderhalf uur te tra...

Lees meer

Voeding speelt een belangrijke rol bij een gezonde levensstijl

Voeding speelt een belangrijke rol om een maximaal resultaat te behalen met sporten. Het beste resultaat behaal je met je Bodyt...

Lees meer
Meer nieuws
 • Vactaure Personal Trainer!

  Vacature Personal Trainer!

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe Personal Trainer!

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Voor welke rittenkaart kiest u?

  Klik hier
 • Lidmaatschapstest

  Lidmaatschapstest

  Weten of Bodytec Studio bij jou past?

  Klik hier
 • Bodytec Training

  Bodytec Training

  Lees hier alles over de Bodytec Training!

  Lees meer
Dennis Chafiâ, 28 jaar

"Eén of twee keer trainen per week geeft al een goed resultaat"

Dennis Chafiâ, 28 jaar
Piet Vijverberg, 75 jaar

"De Bodytec training wordt geheel aangepast op mijn lichaam en kunnen"

Piet Vijverberg, 75 jaar
Bianca Kruize, 36 jaar

"Na de bodytec training voel ik me weer als nieuw"

Bianca Kruize, 36 jaar
Eric Hokke, 46 jaar

"Ik zal niet zeggen dat wanneer je gaat Bodyteccen, de reuma gegarandeerd verdwijnt, maar bij mij is dit wel het geval"

Eric Hokke, 46 jaar
Irene Alleblas, 46 jaar

"Sinds ik aan Bodytec doe, ga ik pijnloos door het leven. Ik doe alles weer, net als voor de operatie"

Irene Alleblas, 46 jaar
Lenie Middelburg, 58 jaar

"Sinds ik train bij de Bodytec Studio sta ik anders in het leven"

Lenie Middelburg, 58 jaar