google-site-verification=Cf_hv0nZ2VRF70VXy-_h3BP_WITai_BI2a7VZ75Io_A

Bodytec Studio: artroseklachten verminderen met effectieve trainingen

Stel je een training voor die niet alleen je kracht en conditie verbetert, maar ook je lichaam vormt en helpt bij pijnlijke gewrichten. Bodytec Studio biedt een moderne trainingsmethode die belooft artroseklachten tegen te gaan met behulp van elektrische stimulatie. Ontdek hoe elektrische impulsen en persoonlijke begeleiding bij JPT Personal Training & Coaching een revolutie in jouw fitnessroutine kunnen betekenen.

Wat is Bodytec training?

Bodytec training is een opkomende vorm van fitness die gebruikmaakt van EMS, oftewel Elektro Musculaire Stimulatie. Deze geavanceerde technologie wekt zachte elektrische impulsen op die de spieren stimuleren en een intensieve training mogelijk maken. Opmerkelijk is dat met Bodytec meer dan 90% van de spiervezels tegelijkertijd worden gestimuleerd. Dit is een contrast met traditionele fitnessroutines, waarbij gemiddeld slechts 30% van de spiervezels geactiveerd wordt tijdens een oefening.

Elektrische spierstimulatie voor een effectieve workout

EMS training met Bodytec is revolutionair in zijn capaciteit om vrijwel het hele lichaam gelijktijdig te activeren. Een afspraak van slechtss 20 minuten per week volstaat voor een volledige lichaamstraining, daarmee schaarste aan tijd overbruggend die velen ervaren bij het inplannen van langere trainingssessies. EMS is bijzonder nuttig, daar het in staat is symptomen te behandelen van uiteenlopende aandoeningen zoals artrose en diverse chronische pijnklachten.

Door de efficiënte training van Bodytec, waarbij 93% van de spieren aangepakt wordt - zowel de bewuste als de onbewuste - biedt het een meeromvattende workout vergeleken met conventionele krachttraining, welke vaak maar 30 tot 40% van de spiergroepen treft. Voorts is werken met een personal trainer bij Bodytec een rendabele keuze; in plaats van meerdere uren per week, vereist het slechts een 20-minuten sessie om alle acht grote spiergroepen optimaal te trainen. Hiermee is Bodytec een aantrekkelijke keuze voor iedereen die opzoek is naar een snelle en effectieve manier om lichamelijke gezondheid en kracht te bevorderen.

Voordelen van Bodytec training

Bodytec training biedt tal van voordelen ten opzichte van reguliere fitnessroutines. Bodytec benut meer dan 90% van uw spiervezels, wat een aanzienlijk sneller en zichtbaarder resultaat biedt. De slimme combinatie van technologie en beweging zorgt voor een verhoogde activering en aansturing van de spieren, wat de effectiviteit drastisch verbetert. Dit houdt in dat een 20 minuten durende Bodytec-sessie gelijk kan staan aan maar liefst 3 uur in de sportschool.

Sneller resultaat door gehele lichaam te trainen

Bodytec is een krachtige stimulator voor het opbouwen van de spiermassa. Doordat EMS minstens twee keer zoveel spiervezels gelijktijdig laat werken, oefent Bodytec ook invloed uit op de spieren die bij conventionele fitness vaak onderbelicht blijven. In slechts 20 minuten worden zowel de grote als kleine en dieper liggende spieren effectief en intensief ingesteld. De doorbloeding en het energieverbruik tijdens Bodytec sessies dragen bij aan snellere en zichtbare resultaten; spiergroei en herstel vinden drie keer sneller plaats. De aanpasbare weerstandsniveaus van push- en pull-oefeningen zorgen ervoor dat zowel beginnende als gevorderde sporters een optimale workout kunnen vinden, op maat van hun lichaamsconditie.

Gemakkelijke en innovatieve manier van fitness

Bodytec training staat voor eenvoud en innovatie. De toepassing van EMS biedt een volwaardige lichaamstraining in maar 20 minuten, toegankelijk voor iedereen, zelfs bij medische beperkingen. De bewegingsbanken vormen een inherent onderdeel van de Bodytec ervaring en maken krachttraining zonder zware gewichten mogelijk. Deze aanpak garandeert een consistente total body workout die in een conventionele setting maar liefst drie uur zou duren. Bodytec zorgt dus voor efficiëntie en gemak, terwijl het Miha Bodytec-apparaat de gezondheid, spierkracht, huidconditie, gewicht en lichaamsvorm op een snelle en overtuigende manier verbetert.

Strakkere huid en verbeterde doorbloeding van de huid

EMS, de kern van Bodytec training, versnelt niet alleen uw training, maar biedt ook esthetische voordelen. Het versterkt de bloedsomloop en verbetert de stevigheid van uw huid. Geavanceerde technologieën zoals de combinatie van vacuüm- en infraroodtherapie met lymfedrainage op de Vacushaper helpen om de doorbloeding van de probleemzones nog specifieker aan te pakken. Zo draagt Miha Bodytec bij aan een aanspanning van de huid en bevordert het de doorbloeding van huid en spierweefsel. Dit heeft positieve effecten op klachten zoals artrose en chronische pijnen in rug, nek en schouders. Sterkere spieren ontlasten gezamenlijk de gewrichten, wat ook bijdraagt aan een verbeterde doorbloeding en een strakkere huid.

Behandeling van artroseklachten met Bodytec training

Artrose kan het dagelijkse leven behoorlijk bemoeilijken door pijn en stijfheid in de gewrichten. Gelukkig biedt Bodytec training een effectieve en innovatieve manier om deze klachten aan te pakken. Dankzij de Electro Muscular Stimulation (EMS) technologie van Bodytec kunnen mensen met artrose specifiek de benodigde spieren trainen, zonder grote en potentiëel schadelijke bewegingen uit te voeren. Dit zorgt voor een mindere belasting op de getroffen gewrichten, maar stimuleert tegelijkertijd de versterking van de spieren rondom deze gewrichten.

Verminderen van reumatische klachten in korte tijd

Bodytec training is een zegen voor individuen die lijden aan reumatische aandoeningen. Door de inzet van EMS worden de dieper gelegen en vaak ongebruikte spiervezels getraind, wat de spieropbouw versnelt en de algehele fysieke conditie verbetert. Dit is vooral belangrijk voor reumapatiënten, omdat de effectiviteit van de technologie het mogelijk maakt om in een aanzienlijk kortere tijd de klachten te verminderen en tegelijkertijd te werken aan spierkracht en gewichtsverlies.

Bodytec training versus reguliere krachttraining

Bodytec training biedt de moderne fitnessenthousiast een altvatief om de trainingstijd te revolutioneren. Het geheim zit in de unieke aanpak waarbij tot wel 90% van de spiervezels gestimuleerd worden middels de Electro Muscular Stimulation (EMS) techniek. Bij conventionele krachttraining bereik je op het beste moment slechts 50% van deze stimulatie. Dat is een indrukwekkende efficiëntiesprong die Bodytec keer op keer levert.

JPT Personal Training & Coaching: ervaren in Bodytec training

Heeft u te kampen met pijnlijke klachten of blessures en zoekt u naar een innovatieve én verlichtende behandelmethode? Dan biedt JPT Personal Training & Coaching de oplossing met Fysio-Bodytec. Speciaal ontworpen om klachten en blessures te verminderen, richt JPT zich op een voortvarend herstel zodat u weer onbelemmerd kan deelnemen aan de dagelijkse activiteiten.

Fysio-Bodytec onderscheidt zich als een methode die de gewrichten ontlast en puur op de kracht van de spieren inzet. Dit resulteert in een verbeterde lichaamsfunctie en biedt mogelijkheden voor vergoeding door de zorgverzekering, aangezien het onder fysiotherapie valt. De ervaring van JPT in Bodytec training zorgt voor een deskundige aanpak bij allerlei klachten en blessures.

Gespecialiseerd in het verminderen van lage rugklachten

Chronische lage rugklachten kunnen fors ingrijpen op uw dagelijks leven. Bodytec is specifiek doeltreffend voor deze aandoeningen, zoals door onderzoek is ondersteund. De EMS Bodytec trainingen van JPT richten zich op de kern van het probleem door middel van deskundige oefeningen die de noodzakelijke ruggenspieren optimaal versterken, wat voor een significante verlichting kan zorgen.

Een gerichte benadering en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat specifieke need is aan uw individuele klachten. Het team van Bodytec studio zet zich in om mensen met lage rugklachten hun levenskwaliteit te laten hervinden, met een training die altijd aangepast is aan wat uw lichaam aankan.

Mogelijkheid voor telefonisch contact of een afspraak maken

Voor meer informatie over Bodytec trainingen of om een persoonlijke afspraak te maken, biedt JPT Personal Training & Coaching de service om telefonisch in contact te treden via telefoonnummer 0174 760800. Of uw interesse nu uit zakelijk oogpunt is, waarbij de kosten mogelijk fiscaal aftrekbaar zijn, of puur voor persoonlijke ontwikkeling – een professioneel en vriendelijk team staat klaar om al uw vragen beantwoorden en u bij te staan in uw traject naar betere gezondheid en welzijn.

Bodytec Studio franchise: jouw kans op succes in de fitnessbranche

Verlang je naar succes in een unieke sportbranche met een concept dat wetenschappelijk onderbouwd en resultaatgericht is? Bodyt...

Lees meer

De impact van Bodytec op gewichtsverlies: een wetenschappelijke benadering

Stel je voor: efficiënt trainen en gewichtsverliezen in slechts 20 minuten per keer. Elektro Muscle Stimulation (EMS) is e...

Lees meer
Meer nieuws
 • Vacature Personal coach!

  Vacature Personal coach!

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe Personal coach!

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Voor welke rittenkaart kiest u?

  Klik hier
 • Bodytec

  Bodytec

  Lees hier alles over de Bodytec!

  Lees meer
Christine van Steekelenburg

"Al sinds 2016 train ik met mijn man bij Bodytec Studio. Sinds die tijd voelen wij ons sterker en fitter."

Christine van Steekelenburg
Bodytec Studio

"Het voedingstraject heb ik ruim 3 maanden gevolgd bij voedingscoach Chantal. "

Bodytec Studio
Manou Sonneveld

"Door Bodytec kan ik mijn armen weer soepel bewegen na mijn bedrijfsongeval. Ik ben superblij dat dit op mijn pad is gekomen"

Manou Sonneveld
Klant aan het woord: Robert Mansveld

"De persoonlijke begeleiding die ik krijg, zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert"

Klant aan het woord: Robert Mansveld
Mariska van Erk

"Twee keer per week Bodyteccen bij Bodytec Studio De Lier is voor mij een hele mooie aanvulling en past bij mijn levensstijl"

Mariska van Erk
Anja van Oosten en Simone Duivelshof

"Wij zijn zo blij dat we weer van de crosstrainer gebruik kunnen maken!"

Anja van Oosten en Simone Duivelshof
Angelique Bekooy

"Bijna mag ik alweer mijn zesde les gaan volgen. 1,5 maand geleden startte ik met een proefles en was direct enthousiast!"

Angelique Bekooy
Danny Barends

"Hoe leuk is het om samen met manlief wekelijks een Bodytec les te volgen"

Danny Barends
Jessica Tanke, 43 jaar

"Eén of twee keer bodyteccen per week geeft al een goed resultaat"

Jessica Tanke, 43 jaar
Marielle Hofstede

"We moeten creatief zijn in deze tijd! Online sporten met Sonja is echt een super alternatief!"

Marielle Hofstede
Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg

"Ons motto: Het is goed voor je lijf en mind"

Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg
Piet Vijverberg, 75 jaar

"De Bodytec wordt geheel aangepast op mijn lichaam en kunnen"

Piet Vijverberg, 75 jaar
Rene Kramer, 52 jaar

"Ik train nu bijna 2 jaar bij de Bodytec studio met als primair doel om fitter te worden. "

Rene Kramer, 52 jaar
Eric Hokke, 46 jaar

"Ik zal niet zeggen dat wanneer je gaat Bodyteccen, de reuma gegarandeerd verdwijnt, maar bij mij is dit wel het geval"

Eric Hokke, 46 jaar
Carla van Koppen, 63 jaar

"Sinds ik aan Bodytec doe, ga ik pijnloos door het leven. Ik doe alles weer en heb geen verzuring meer aan mijn bovenbenen."

Carla van Koppen, 63 jaar
Lenie Middelburg, 58 jaar

"Sinds ik Bodytec bij de Bodytec Studio sta ik anders in het leven"

Lenie Middelburg, 58 jaar
Marieke Boonman, 42 jaar

"Wat een pracht resultaat! Marieke is door een vriendin bij Bodytec Studio terecht gekomen omdat ze graag fitter en sterker wil"

Marieke Boonman, 42 jaar
Bianca Kruize, 36 jaar

"Na de Bodytec voel ik me weer als nieuw"

Bianca Kruize, 36 jaar