google-site-verification=Cf_hv0nZ2VRF70VXy-_h3BP_WITai_BI2a7VZ75Io_A

Ontdek de kracht van Bodytec EMS training in Voorschoten

Verander je leven in slechts 20 minuten per trainingssessie. Voel je sterker en fitter dan je ooit voor mogelijk hield met Bodytec EMS-trainingen in Voorschoten. Ontdek de transformatie waar anderen al over praten.

Bij Bodytec Studio B.V. in Voorschoten geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht en innovatie. Dit is jouw unieke kans om gratis kennis te maken met een revolutionaire manier van trainen die je fitter maakt, resultaat garandeert en past in ieders drukke schema.

Deze introductie is slechts het startpunt van jouw reis naar een gezonder, sterker en slanker lichaam. Ben je klaar voor een doorbraak in jouw fysieke welzijn? Ontdek de kracht van Bodytec EMS training in Voorschoten.

Gratis kennismaken met Bodytec Studio

Wil je ervaren hoe Bodytec jouw leven kan veranderen? Bij Bodytec Studio bieden we je deze kans met een Gratis Proefles. Via ons eenvoudige online formulier kun je je aanmelden en kennismaken met de kracht van EMS-training in één van onze gezellige studio's. Onze vestigingen vind je in De Lier, Delft, Voorschoten, Den Haag, Naaldwijk en Wateringen. Je bent welkom voor een persoonlijke kennismaking na het aanvragen van jouw gratis sessie.

Bij Bodytec Studio zetten we in op jouw gemak en resultaten, daarom plannen we sessies uitsluitend op afspraak. Dit zorgt ervoor dat je de aandacht krijgt die je verdient en dat de training effectief is afgestemd op jouw behoeften. Ontdek hoe goed EMS-training bij jou past en hoe het je kan helpen jouw fitnessdoelen te bereiken.

Bodytec EMS training tegen sarcopenie voor ouderen

Wanneer de jaren toenemen, dient zich een nieuwe uitdaging aan: sarcopenie, de vijand van mobiliteit en energie. Deze sluipende kracht neemt langzaam maar zeker spiermassa en -sterkte weg, wat de kwaliteit van het dagelijkse leven van onze senioren negatief kan beïnvloeden. Maar wees gerust, er is een wapen waarmee sarcopenie kan worden bestreden: Bodytec EMS training in Voorschoten.

Bodytec maakt daarbij slim gebruik van Elektro Musculaire Stimulatie om specifiek de spieren te adresseren die cruciaal zijn voor stabiliteit en kracht. Deze aanpak heeft immers bewezen oudere volwassenen munitie te geven in de strijd tegen de afname van functionaliteit en zelfstandigheid. Bovendien, de unieke combinatie van geavanceerde technologie met persoonlijke begeleiding betekent dat zelfs mensen met bestaande aandoeningen zoals artrose, hun spieren op een veilige en effectieve wijze kunnen trainen en verstevigen.

Hoe helpt Bodytec EMS training bij het opbouwen en behouden van spiermassa?

Het geheim van Bodytec schuilt in zijn capaciteit om zelfs de minst gebruikte vezels in de spieren aan het werk te zetten. Met behulp van een doordacht gepositioneerd leger aan elektroden, geïntegreerd in speciale EMS-pakken, wekt Bodytec elektrische impulsen op die onze intrinsieke krachten mobiliseren op een wijze die conventionele trainingen niet kunnen evenaren.

 1. Diepe Spierstimulatie:
  • Elektroden versturen nauwkeurig gereguleerde impulsen direct naar de diepliggende spierlagen, en zorgen voor een effectievere samentrekking dan de gebruikelijke vrije gewichten of oefenmachines.
 2. Efficiëntie van Bewegen:
  • In slechts 20 minuten durende EMS-sessies kunnen gebruikers hetzelfde resultaat bereiken dat anders uren van conventioneel trainen zou vragen – essentieel voor de therapeutische agenda van een drukbezet of energiebewust seniorleven.
 3. Toegankelijkheid:
  • De technologie past zich aan op individuele behoeften en fitnessniveaus, waardoor zelfs senioren met beperkte bewegingsvrijheid volop van de voordelen kunnen genieten.
 4. Zichtbare Resultaten:
  • Door de gerichte en intensieve aard van EMS-training zien ouderen vaak snel progressie in spieropbouw en kracht, wat weer een motivatieboost geeft.

Samenvattend kunnen we zeggen dat Bodytec Studio Voorschoten de plaats is waar de beperkingen van leeftijd een revolutionaire tegenstander ontmoeten. Met de persoonlijke aandacht van een professional aan de zijlijn en de kracht van EMS, wordt elke sessie een tactische zet tegen sarcopenie. Bodytec streeft ernaar het recht te verdedigen van iedere oudere om zijn of haar lichamelijke onafhankelijkheid zo lang mogelijk te behouden.

Effectieve trainingen bij artrose

Kamp je met artrose en ben je op zoek naar een training die niet alleen je kracht en conditie verbetert, maar ook je gewrichtspijn verlicht? Dan zijn de trainingen bij Bodytec Studio precies wat je nodig hebt. Met geavanceerde elektrische stimulatie belooft Bodytec Studio de klachten van artrose te verminderen. Het bijzondere van deze methode is dat het gerichte oefeningen combineert met de modernste technologieën, alles onder de vleugels van onze professionele begeleiders.

Wat is artrose?

Artrose is een reumatische aandoening die de gewrichten aantast. Het wordt gekenmerkt door de slijtage van kraakbeen, wat kan resuliteren in pijn, stijfheid en verminderde bewegingsvrijheid. Hoewel deze aandoening vaak wordt geassocieerd met ouderdom, kan het ook jongere mensen treffen, vaak als gevolg van overbelasting of na blessures. In de strijd tegen artrose is het essentieel om in beweging te blijven en de omliggende spieren te versterken. Dit is precies waar de effectieve trainingen van Bodytec Studio in Voorschoten om de hoek kijken.

Hoe verminderen de trainingen bij Bodytec Studio de klachten van artrose?

Bij Bodytec Studio richten we ons niet alleen op het sterker, fitter en slanker maken van je lichaam, maar we bieden ook gespecialiseerde trainingen aan die de klachten van artrose aanzienlijk kunnen verminderen. Hoe bereiken we dit?

 • Elektrische Musculaire Stimulatie (EMS): Door het gebruik van elektrische impulsen worden de grote spiergroepen gestimuleerd tijdens de workouts. Deze methode staat bekend om zijn vermogen om de belasting op gewrichten te verminderen.
 • Persoonlijke Begeleiding: Onze Personal coaches richten zich op oefeningen die veilig uitgevoerd kunnen worden, zelfs met gewrichtsklachten. Doelgerichte aandacht zorgt voor de juiste uitvoering en intensiteit van de training.
 • Efficiënte En Gecontroleerde Bewegingen: Met korte sessies van slechts 20 minuten per keer wordt ervoor gezorgd dat de training intensief is zonder de gewrichten over te belasten.

De resultaten zijn duidelijk: een lijf dat niet alleen steviger en strakker is, maar ook een dat het gemakkelijker vindt om dagelijkse activiteiten uit te voeren, dankzij een reductie in gewrichtspijn. Kies voor een gezonder lichaam met minder klachten bij Bodytec Studio.

Bodytec Studio franchise: jouw kans op succes in de fitnessbranche

Verlang je naar succes in een unieke sportbranche met een concept dat wetenschappelijk onderbouwd en resultaatgericht is? Bodyt...

Lees meer

De impact van Bodytec op gewichtsverlies: een wetenschappelijke benadering

Stel je voor: efficiënt trainen en gewichtsverliezen in slechts 20 minuten per keer. Elektro Muscle Stimulation (EMS) is e...

Lees meer
Meer nieuws
 • Vacature Personal coach!

  Vacature Personal coach!

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe Personal coach!

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Voor welke rittenkaart kiest u?

  Klik hier
 • Bodytec

  Bodytec

  Lees hier alles over de Bodytec!

  Lees meer
Christine van Steekelenburg

"Al sinds 2016 train ik met mijn man bij Bodytec Studio. Sinds die tijd voelen wij ons sterker en fitter."

Christine van Steekelenburg
Bodytec Studio

"Het voedingstraject heb ik ruim 3 maanden gevolgd bij voedingscoach Chantal. "

Bodytec Studio
Manou Sonneveld

"Door Bodytec kan ik mijn armen weer soepel bewegen na mijn bedrijfsongeval. Ik ben superblij dat dit op mijn pad is gekomen"

Manou Sonneveld
Klant aan het woord: Robert Mansveld

"De persoonlijke begeleiding die ik krijg, zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert"

Klant aan het woord: Robert Mansveld
Mariska van Erk

"Twee keer per week Bodyteccen bij Bodytec Studio De Lier is voor mij een hele mooie aanvulling en past bij mijn levensstijl"

Mariska van Erk
Anja van Oosten en Simone Duivelshof

"Wij zijn zo blij dat we weer van de crosstrainer gebruik kunnen maken!"

Anja van Oosten en Simone Duivelshof
Angelique Bekooy

"Bijna mag ik alweer mijn zesde les gaan volgen. 1,5 maand geleden startte ik met een proefles en was direct enthousiast!"

Angelique Bekooy
Danny Barends

"Hoe leuk is het om samen met manlief wekelijks een Bodytec les te volgen"

Danny Barends
Jessica Tanke, 43 jaar

"Eén of twee keer bodyteccen per week geeft al een goed resultaat"

Jessica Tanke, 43 jaar
Marielle Hofstede

"We moeten creatief zijn in deze tijd! Online sporten met Sonja is echt een super alternatief!"

Marielle Hofstede
Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg

"Ons motto: Het is goed voor je lijf en mind"

Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg
Piet Vijverberg, 75 jaar

"De Bodytec wordt geheel aangepast op mijn lichaam en kunnen"

Piet Vijverberg, 75 jaar
Rene Kramer, 52 jaar

"Ik train nu bijna 2 jaar bij de Bodytec studio met als primair doel om fitter te worden. "

Rene Kramer, 52 jaar
Eric Hokke, 46 jaar

"Ik zal niet zeggen dat wanneer je gaat Bodyteccen, de reuma gegarandeerd verdwijnt, maar bij mij is dit wel het geval"

Eric Hokke, 46 jaar
Carla van Koppen, 63 jaar

"Sinds ik aan Bodytec doe, ga ik pijnloos door het leven. Ik doe alles weer en heb geen verzuring meer aan mijn bovenbenen."

Carla van Koppen, 63 jaar
Lenie Middelburg, 58 jaar

"Sinds ik Bodytec bij de Bodytec Studio sta ik anders in het leven"

Lenie Middelburg, 58 jaar
Marieke Boonman, 42 jaar

"Wat een pracht resultaat! Marieke is door een vriendin bij Bodytec Studio terecht gekomen omdat ze graag fitter en sterker wil"

Marieke Boonman, 42 jaar
Bianca Kruize, 36 jaar

"Na de Bodytec voel ik me weer als nieuw"

Bianca Kruize, 36 jaar