google-site-verification=Cf_hv0nZ2VRF70VXy-_h3BP_WITai_BI2a7VZ75Io_A

Fysiotherapie in Naaldwijk en Den Haag

Voor fysiotherapie kan je terecht in onze hoofdvestiging in Naaldwijk bij onze partner JPT Personal Training & Coaching of in onze vestiging in Den Haag! Met klachten/blessures kun je dus gelijk aan de slag bij onze Fysiotherapeut. Martijn (links) staat voor je klaar in Bodytec Studio Naaldwijk en Stan (rechts) in Bodytec Studio Den Haag! 

Wat is Fysiotherapie? 

Fysiotherapie is een dienst waarbij we klachten/blessures aan nek-, schouder-, rug, en enkel, knie en heup kunnen behandelen. Waar reguliere fysiotherapeuten stoppen, gaan wij door! Tijdens je eerste afspraak maak je kennis met onze deskundige fysiotherapeut, en samen nemen jullie uitgebreid de tijd om een volledig beeld te vormen van je klachten. Dit gebeurt door middel van een vraaggesprek en een grondig lichamelijk onderzoek. Indien mogelijk, zullen we tijdens deze eerste afspraak ook direct starten met de behandeling.

We kunnen als behandelmethode EMS inzetten, zo ontlasten wij de gewrichten en zetten wij alleen de spieren aan het werk. Zo voorkom je extra belasting op gevoelige lichaamsdelen. EMS staat voor Elektro Musculaire Stimulatie en houdt in dat je traint met weerstand door middel van impulsen op de grote en kleine spiergroepen. Deze worden via een Bodysuit op de huid overgedragen. EMS zorgt voor een hogere effectiviteit, wat leidt tot meer resultaat in minder tijd.

Advies en passend behandelplan

Bij JPT in Naaldwijk en bij de Bodytec Studio in Den Haag adviseren we het gebruik van fysiotherapie voor diverse klachten zoals pijnlijke gewrichten, spieren, banden en pezen, revalidatie, stijfheid, pijn en belemmeringen tijdens beweging of het aannemen van bepaalde houdingen, werkgerelateerde klachten, ademhalingsproblemen en hyperventilatie, long- en hartproblemen, en evenwichtsstoornissen. Ons team van fysiotherapeuten en specialisten staat klaar om je te helpen bij het verminderen of verhelpen van je klachten en blessures.

Het bijzondere aan fysiotherapie bij JPT is dat we naast reguliere behandelingen ook unieke diensten kunnen aanbieden. We stellen een persoonlijk behandelplan op, op basis van jouw specifieke klachten en situatie, om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Enkele van de extra diensten die we kunnen inzetten zijn:

Met deze aanvullende diensten streven we ernaar om jouw herstelproces te optimaliseren en jou de best mogelijke zorg te bieden. Bij JPT in Naaldwijk kun je rekenen op een uitgebreid scala aan behandelingsopties om jouw welzijn te bevorderen.

Wordt Fysiotherapie vergoed?

Fysiotherapie wordt geheel of gedeeltelijk vergoedt door jouw zorgverzekeraar. Vraag even na bij jouw verzekering hoeveel dit zou zijn.

Hoe gaat een traject van start?

Als je kampt met klachten/blessures waar je maar niet af van komt, kun je bij onze fysiotherapeuten in Naaldwijk of Den Haag aan de slag om deze klacht te verhelpen. Zij gaan eerst samen met jou rond de tafel om de klacht te bespreken en te bekijken. Op basis van dit gesprek zullen zij een uniek behandelplan voor jou maken en weet je met welke behandelmethode jullie aan de slag gaan.

Na de eerste behandeling kun je samen bespreken wanneer een volgende afspraak voor jou nodig is en uitkomt om de klacht zo snel mogelijk te verhelpen en jou weer de dingen te laten doen waar jij gelukkig van wordt.

Met geruime openingstijden (ook ’s avonds) is er altijd iemand beschikbaar om je te helpen. Wanneer kom je langs voor een afspraak?

Bodytec Studio Naaldwijk, Wateringen, Voorschoten, de Lier, Delft of Den Haag Lier is dé plek om te trainen met Bodytec. Bij Bodytec Studio ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

Waarom is Bodytec training zo effectief?

Bodytec training met elektroden is geen doorsnee sportmethode; het is een bewezen effectieve training. In deze blog leggen we&n...

Lees meer

Waarom is het belangrijk om niet te veel buikvet te hebben? 

Vet rondom je buik is nadeliger voor je gezondheid dan vet op andere plekken van je lichaam. De hoeveelheid buikvet wordt dan o...

Lees meer
Meer nieuws
 • Vacature Personal coach!

  Vacature Personal coach!

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe Personal coach!

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Voor welke rittenkaart kiest u?

  Klik hier
 • Bodytec

  Bodytec

  Lees hier alles over de Bodytec!

  Lees meer
Christine van Steekelenburg

"Al sinds 2016 train ik met mijn man bij Bodytec Studio. Sinds die tijd voelen wij ons sterker en fitter."

Christine van Steekelenburg
Bodytec Studio

"Het voedingstraject heb ik ruim 3 maanden gevolgd bij voedingscoach Chantal. "

Bodytec Studio
Manou Sonneveld

"Door Bodytec kan ik mijn armen weer soepel bewegen na mijn bedrijfsongeval. Ik ben superblij dat dit op mijn pad is gekomen"

Manou Sonneveld
Klant aan het woord: Robert Mansveld

"De persoonlijke begeleiding die ik krijg, zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert"

Klant aan het woord: Robert Mansveld
Mariska van Erk

"Twee keer per week Bodyteccen bij Bodytec Studio De Lier is voor mij een hele mooie aanvulling en past bij mijn levensstijl"

Mariska van Erk
Anja van Oosten en Simone Duivelshof

"Wij zijn zo blij dat we weer van de crosstrainer gebruik kunnen maken!"

Anja van Oosten en Simone Duivelshof
Angelique Bekooy

"Bijna mag ik alweer mijn zesde les gaan volgen. 1,5 maand geleden startte ik met een proefles en was direct enthousiast!"

Angelique Bekooy
Danny Barends

"Hoe leuk is het om samen met manlief wekelijks een Bodytec les te volgen"

Danny Barends
Jessica Tanke, 43 jaar

"Eén of twee keer bodyteccen per week geeft al een goed resultaat"

Jessica Tanke, 43 jaar
Marielle Hofstede

"We moeten creatief zijn in deze tijd! Online sporten met Sonja is echt een super alternatief!"

Marielle Hofstede
Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg

"Ons motto: Het is goed voor je lijf en mind"

Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg
Piet Vijverberg, 75 jaar

"De Bodytec wordt geheel aangepast op mijn lichaam en kunnen"

Piet Vijverberg, 75 jaar
Rene Kramer, 52 jaar

"Ik train nu bijna 2 jaar bij de Bodytec studio met als primair doel om fitter te worden. "

Rene Kramer, 52 jaar
Eric Hokke, 46 jaar

"Ik zal niet zeggen dat wanneer je gaat Bodyteccen, de reuma gegarandeerd verdwijnt, maar bij mij is dit wel het geval"

Eric Hokke, 46 jaar
Carla van Koppen, 63 jaar

"Sinds ik aan Bodytec doe, ga ik pijnloos door het leven. Ik doe alles weer en heb geen verzuring meer aan mijn bovenbenen."

Carla van Koppen, 63 jaar
Lenie Middelburg, 58 jaar

"Sinds ik Bodytec bij de Bodytec Studio sta ik anders in het leven"

Lenie Middelburg, 58 jaar
Marieke Boonman, 42 jaar

"Wat een pracht resultaat! Marieke is door een vriendin bij Bodytec Studio terecht gekomen omdat ze graag fitter en sterker wil"

Marieke Boonman, 42 jaar
Bianca Kruize, 36 jaar

"Na de Bodytec voel ik me weer als nieuw"

Bianca Kruize, 36 jaar