google-site-verification=Cf_hv0nZ2VRF70VXy-_h3BP_WITai_BI2a7VZ75Io_A

De resultaten van Bodytec: wat mag je verwachten?

Streef je naar een strakker lichaam maar heb je weinig tijd om veel te bewegen en sporten, of heb je last van rugklachten / blessures? Bodytec belooft de workout-tijden te verkorten met indrukwekkende resultaten. Het combineert traditionele oefeningen met moderne technologie, wat het een fascinerend fenomeen in de fitnesswereld maakt.

Wat is Bodytec Training?

Bodytec training is een unieke en innovatieve manier van fitness die gebruik maakt van Electro Muscle Stimulation (EMS). Deze trainingsvorm staat bekend om zijn vermogen om in korte tijd opmerkelijke resultaten te bereiken. Het is een full-body workout waarbij grote spiergroepen tegelijkertijd worden getraind, zonder onnodige belasting van specifieke lichaamsdelen.

Wat Bodytec Studio zo speciaal maakt, is de efficiëntie; een training duurt vaak slechts 20 minuten, maar staat gelijk aan meerdere uren conventionele krachttraining. Deze tijdbesparing is een groot voordeel voor mensen met een drukke levensstijl.

De trainingssessies worden begeleid door een personal trainer, die de training persoonlijk afstemt op de behoeften van de klant. Dit zorgt voor een veilige, effectieve en zeer persoonlijke benadering van fitness, of je nu je conditie wilt verbeteren, spieren wilt versterken of op zoek bent naar spierontspanning.

Bodytec is veelzijdig inzetbaar. Het kan helpen bij het vermijden van chirurgische ingrepen, het verbeteren van mobiliteit of het bieden van ondersteuning bij lichamelijke beperkingen. Kortom, Bodytec staat voor een sterke, slanke en soepele lichaamsbouw, bereikt met een minimale tijdsinvestering en maximale persoonlijke aandacht.

Hoe werkt het?

Bodytec is een unieke trainingsmethode die gebruikmaakt van elektroden en elektromusculaire stimulatie (EMS) om een volledige work-out te bieden. Dit systeem is zo ontworpen dat alle grote spiergroepen tegelijk worden geactiveerd, waardoor je heel efficiënt traint. De veilige elektroden zorgen voor een pijnloze training, waardoor Bodytec een aantrekkelijke optie is voor mensen die om wat voor reden dan ook bepaalde lichaamsdelen tijdelijk niet mogen belasten.

Een ander bijzonder aspect van Bodytec is de diversiteit aan trainingsprogramma's die het biedt. Van krachttraining en afslankprogramma's tot conditionele trainingen en zelfs een Bodyrelax-programma dat zich richt op spierontspanning. De effectiviteit ligt ook in de frequentie: met slechts twintig minuten twee keer per week train je acht verschillende spiergroepen, bijna het gehele lichaam. Dit is te danken aan de alomvattende aanpak van EMS-training, die zorgt voor een efficiënte tijdsbesteding.

Elektrische stimulatie van spieren

Tijdens een Bodytec Training ervaar je de kracht van EMS: elektrische spierstimulatie. Elektroden worden strategisch geplaatst op gebieden zoals de billen, benen en armen om de spieren effectief te stimuleren. Om deze elektrische prikkels optimaal te geleiden, draag je tijdens de training speciale onderkleding gemaakt van een dunne, geleidende stof.

De personal trainer speelt een grote rol in het afstemmen van de training op jouw persoonlijke doelen. Vanaf de intake wordt een persoonlijk trainingsschema ontwikkeld waarmee je op je eigen niveau kunt trainen. Het bijzondere aan Bodytec EMS is dat het elektrische signalen naar de spieren stuurt en zodoende voor een effectieve training zorgt. Niet te vergeten, de intensiteit van de stimulatie kan per spiergroep afzonderlijk worden aangepast, wat zorgt voor een uitgebalanceerde en gepersonaliseerde sessie.

Effect op het menselijk lichaam

De voordelen van EMS-training met Bodytec zijn niet te onderschatten. Het stimuleert de stofwisseling en activeert de afvoer van afvalstoffen, wat resulteert in een merkbare verbetering van het lichaam en verbranding van voeding en vet. Daarnaast draagt deze training bij aan de huid- en spierdoorbloeding, wat leidt tot een zichtbare huidverbetering.

Bij regelmatige training kan Bodytec schouder-, rug- en nekklachten helpen verminderen. Het bevordert ook de spierherstel na operaties of blessures en kan zelfs effectief pijnklachten verlichten bij aandoeningen zoals artrose. Al deze effecten dragen bij aan een verbeterde gezondheid en het welzijn van het menselijk lichaam. Zo wordt EMS-training met Bodytec niet alleen geassocieerd met een sterk en slank lichaam, maar ook met een gezonder en vitaler leven.

Voordelen van Bodytec Training

Bodytec training staat bekend om zijn unieke benadering van fitness en vorm van krachttraining. Het gebruik van elektromusculaire stimulatie (EMS) maakt deze trainingsmethode bijzonder doeltreffend. Tot wel 93% van je spieren worden tegelijkertijd geactiveerd tijdens een Bodytec sessie ten opzichte van 3 keer krachttraining. Dit is een ongeëvenaarde efficiëntie in vergelijking met traditionele trainingen, waardoor je effectiever spiermassa en kracht opbouwt.

Een Bodytec sessie van slechts 20 minuten per week kan overeenkomen met ongeveer 3 uur krachttraining in de sportschool. De tijd die je bespaart is significant, wat Bodytec een ideale optie maakt voor diegenen met een druk schema. Je behaalt veel sneller resultaat. Terwijl je spieren intensief worden gestimuleerd, blijft de belasting op gewrichten, pezen en wervels laag. Dit minimaliseert het risico op blessures en maakt het mogelijk spieropbouw te bevorderen.

Elke spiervezel, zelfs de kleinere en dieperliggende spiergroepen die bij reguliere trainingen vaak worden verwaarloosd, wordt getraind met Bodytec. Dit aspect is essentieel voor het ontwikkelen van kracht en het voorkomen van klachten. Bovendien is EMS-training zoals Bodytec niet alleen goed voor spieropbouw maar helpt het ook effectief bij het verminderen van lichaamsvet.

Snel resultaten behalen

Bodytec staat garant voor snel merkbare resultaten. Doordat elke spiervezel wordt gestimuleerd, inclusief de moeilijk te bereiken spieren, zie je al snel een verhoogd prestatievermogen en verbeteringen zoals een strakkere huid, betere doorbloeding en gewichtsverlies. Bodytec training zorgt voor een snelle vooruitgang die bij reguliere trainingen langer op zich laat wachten.

Met regelmaat trainen op de Bodytec waarborgt dat de behaalde effecten duurzaam zijn. Ook voor mensen met blessures of fysieke klachten kan Bodytec een oplossing zijn, doordat er getraind wordt zonder de gewrichten te belasten maar wel spieropbouw en vooruitgang mogelijk is.

Sterker en steviger lichaam

20 minuten investeren in een Bodytec training is genoeg om je spiermassa op te bouwen en een fysiek sterk lichaam te ontwikkelen. Door EMS, worden meer spiervezels getraind dan tijdens een reguliere trainingssessie, wat een aanzienlijk effectievere training betekent en uitmondt in een sterker en steviger lichaam.

Bodytec trainingen zijn 18 keer effectiever vergeleken met traditionele work-outs. Deze hoge intensiteit zorgt voor een krachtige prikkeling van de spieren, spieren moeten harder werken dan normaal. De elektrische stimulatie traint alle spiergroepen simultaan, wat de spiergroei significant stimuleert.

Grote spiergroepen trainen in korte tijd

Met Bodytec kun je tijdens een enkele sessie in korte tijd alle grote spiergroepen trainen. De elektroden gekoppeld aan het EMS-systeem zorgen ervoor dat oefeningen je totale spierstelsel bereiken, van je schouders tot je kuiten. Snelle verbeteringen zijn daardoor goed zichtbaar en omvatten een verhoogde algehele prestatievermogen en gewichtsverlies.

Door de adaptieve instellingen van de Bodytec apparatuur is het mogelijk om tijdens de trainingen focus aan te brengen op specifieke spiergroepen, afhankelijk van je persoonlijke fitnessdoelen en behoeften. Dit maakt Bodytec een gepersonaliseerde ervaring die toegesneden is op jouw lichaam en de resultaten die jij wilt bereiken.

Vergelijking met reguliere krachttraining

Bodytec biedt een vernieuwende aanpak in de fitnesswereld en wijkt daarmee sterk af van reguliere krachttraining. Waar traditionele krachttraining zich veelal richt op het ontwikkelen van de grote spiergroepen, zoals borst, benen en rug, maakt Bodytec het mogelijk om ook de kleinere, dieperliggende spieren aan te pakken. Dit gebeurt zonder de belasting op specifieke gebieden zoals gewrichten, pezen en wervels te verhogen.

Een ander uniek aspect van Bodytec is de veelzijdigheid van de training. Het kan ingezet worden voor zowel kracht- als conditietraining, waardoor een breed scala aan trainingsdoelen haalbaar wordt. In tegenstelling tot traditionele training, waarbij je afzonderlijk spiergroepen moet trainen, zorgt Bodytec voor de activering van 93% van alle spieren - en dat tegelijkertijd. Dit biedt een onderscheidend voordeel doordat het beschermt tegen overbelasting en zo bijdraagt aan een verlaagd risico op blessures.

Bereikbaarheid en activatie van diepere spieren

EMS-technologie, het kloppend hart van Bodytec, maakt het mogelijk om zelfs diepere, moeilijker bereikbare spieren te bereiken en te activeren. Deze spieren, die vaak buiten bereik blijven tijdens standaardoefeningen, worden door de elektrische stimulatie van Bodytec getraind. Hierdoor ervaren spieren een grotere weerstand en dienen ze harder te werken tijdens de oefeningen, wat niet alleen een intensievere training oplevert, maar ook snellere en meer merkbare resultaten.

De activatie van zulke uitgebreide spiervezels tijdens een Bodytec training waarborgt een omvattende ontwikkeling van spierkracht. Zoals eerder vermeld, worden in slechts één sessie 93% van je spieren geactiveerd, wat een indrukwekkende coördinatie en spiersamenwerking oplevert die verder gaat dan wat doorgaans in het fitnesscentrum bereikt kan worden.

Persoonlijke begeleiding en professionele ondersteuning

Een andere sleutelfactor die de uniekheid van Miha Bodytec onderstreept, is de personal training en professionele ondersteuning bij elke trainingssessie. Personal coach liften je Bodytec ervaring naar een hoger niveau door trainingsschema's te ontwerpen die volmaakt op maat gemaakt zijn voor jouw persoonlijke doel en huidige fitheidsniveau. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je door elke training te loodsen.

Bovendien verzekert Bodytec, met zijn gerichte aanpak en de expertise van gekwalificeerde begeleiders, een veilige en effectieve training. Of het nou gaat om het bouwen van kracht, revalidatie, het verbeteren van je conditie of gewoon het streven naar een gezonder fysiek, met Bodytec en zijn team van professionals, wordt jouw weg naar succes met zorg uitgestippeld. De resultaten spreken voor zich: 20 minuten Bodytec training kan gelijkstaan aan drie uur reguliere krachttraining, wat betekent dat je met minder tijd, meer kan bereiken.

Bodytec: Unieke methode met grote voordelen!

Bodytec Naaldwijk is een revolutionaire trainingsmethode die alle grote spiergroepen tegelijk traint met elektrische impulsen.Dit zorgt voor merkbare resultaten op het gebied van spieropbouw, vetverbranding, krachttoename en pijnvermindering zoals lage rugpijn.

De unieke voordelen:

 • Tijdsbesparend: 30 minuten training per keer.
 • Effectief: Snelle resultaten.
 • Geschikt voor iedereen.
 • Laag blessure risico.
 • Verbetert lichaamshouding.
 • Versterkt immuunsysteem.
 • Verhoogt stofwisseling.
 • Verbetert slaapkwaliteit.

Bodytec verbetert de kwaliteit van jouw leven merkbaar. Maak vandaag nog een afspraak voor een proefles! > https://www.bodytecstudio.nl/gratis-proefles/

Bodytec: Ultieme wapen tegen sarcopenie voor ouderen

Sarcopenie, wat mobiliteit en levenskwaliteit bedreigt, vormt een grote uitdaging voor ouderen. Gelukkig biedt bodytec een...

Lees meer

Bodytec Studio: artroseklachten verminderen met effectieve trainingen

Stel je een training voor die niet alleen je kracht en conditie verbetert, maar ook je lichaam vormt en helpt bij pijnlijke gew...

Lees meer
Meer nieuws
 • Vacature Personal coach!

  Vacature Personal coach!

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe Personal coach!

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Voor welke rittenkaart kiest u?

  Klik hier
 • Bodytec

  Bodytec

  Lees hier alles over de Bodytec!

  Lees meer
Christine van Steekelenburg

"Al sinds 2016 train ik met mijn man bij Bodytec Studio. Sinds die tijd voelen wij ons sterker en fitter."

Christine van Steekelenburg
Bodytec Studio

"Het voedingstraject heb ik ruim 3 maanden gevolgd bij voedingscoach Chantal. "

Bodytec Studio
Manou Sonneveld

"Door Bodytec kan ik mijn armen weer soepel bewegen na mijn bedrijfsongeval. Ik ben superblij dat dit op mijn pad is gekomen"

Manou Sonneveld
Klant aan het woord: Robert Mansveld

"De persoonlijke begeleiding die ik krijg, zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert"

Klant aan het woord: Robert Mansveld
Mariska van Erk

"Twee keer per week Bodyteccen bij Bodytec Studio De Lier is voor mij een hele mooie aanvulling en past bij mijn levensstijl"

Mariska van Erk
Anja van Oosten en Simone Duivelshof

"Wij zijn zo blij dat we weer van de crosstrainer gebruik kunnen maken!"

Anja van Oosten en Simone Duivelshof
Angelique Bekooy

"Bijna mag ik alweer mijn zesde les gaan volgen. 1,5 maand geleden startte ik met een proefles en was direct enthousiast!"

Angelique Bekooy
Danny Barends

"Hoe leuk is het om samen met manlief wekelijks een Bodytec les te volgen"

Danny Barends
Jessica Tanke, 43 jaar

"Eén of twee keer bodyteccen per week geeft al een goed resultaat"

Jessica Tanke, 43 jaar
Marielle Hofstede

"We moeten creatief zijn in deze tijd! Online sporten met Sonja is echt een super alternatief!"

Marielle Hofstede
Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg

"Ons motto: Het is goed voor je lijf en mind"

Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg
Piet Vijverberg, 75 jaar

"De Bodytec wordt geheel aangepast op mijn lichaam en kunnen"

Piet Vijverberg, 75 jaar
Rene Kramer, 52 jaar

"Ik train nu bijna 2 jaar bij de Bodytec studio met als primair doel om fitter te worden. "

Rene Kramer, 52 jaar
Eric Hokke, 46 jaar

"Ik zal niet zeggen dat wanneer je gaat Bodyteccen, de reuma gegarandeerd verdwijnt, maar bij mij is dit wel het geval"

Eric Hokke, 46 jaar
Carla van Koppen, 63 jaar

"Sinds ik aan Bodytec doe, ga ik pijnloos door het leven. Ik doe alles weer en heb geen verzuring meer aan mijn bovenbenen."

Carla van Koppen, 63 jaar
Lenie Middelburg, 58 jaar

"Sinds ik Bodytec bij de Bodytec Studio sta ik anders in het leven"

Lenie Middelburg, 58 jaar
Marieke Boonman, 42 jaar

"Wat een pracht resultaat! Marieke is door een vriendin bij Bodytec Studio terecht gekomen omdat ze graag fitter en sterker wil"

Marieke Boonman, 42 jaar
Bianca Kruize, 36 jaar

"Na de Bodytec voel ik me weer als nieuw"

Bianca Kruize, 36 jaar