google-site-verification=Cf_hv0nZ2VRF70VXy-_h3BP_WITai_BI2a7VZ75Io_A

Werken aan jouw gezondheid, doe je bij Bodytec Studio

Heb jij jouw goede doelen in kaart gebracht voor 2021? Super! Je zal waarschijnlijk op jouw lijstje hebben staan dat je meer aan jouw gezondheid wilt werken en lekkerder in je vel wilt zitten. Je hebt de eerste stap al gezet door jouw doelen vast te stellen. Nu is het de taak aan jezelf om hier mee aan de slag te gaan. Weet jij dat je snel al de handdoek in de ring gooit of graag wat hulp kan gebruiken? Dan ben je bij Bodytec Studio aan het juiste adres. Je kunt in tijden van Corona bij Bodytec Studio terecht voor de volgende opties om aan jouw gezondheid te werken:

1. Werken aan jouw preventieve gezondheid

Bij Bodytec Studio zijn wij geen sportschool en zetten we ons in om, volgens de richtlijnen van RIVM, aan jouw gezondheid te werken. Of je nu medische klachten hebt of blessures waar je maar niet van af komt, bij Bodytec kun je aan de slag onder begeleiding van één van onze Personal Coaches. 

2. Home work-outs

Als lid van de Bodytec Studio heb je toegang tot al onze home work-outs, waar je alleen een handdoek en 2 flessen water voor nodig hebt. Onze Personal Coaches houden je elke week op de hoogte met de nieuwste video's om je fit en vitaal te maken en houden. 

3. Personal Training

Wil jij samen of alleen een Personal Training volgen, gegeven door één van onze Personal Coaches? We gaan samen met je aan de slag in de buitenlucht en behalen optimaal resultaat, om ook juist in deze hectische tijd nog beter voor jezelf te zorgen. 

4. Fysiotherapie

Heb je klachten / blessures waar je maar niet van af komt? Je kunt bij vestiging Den Haag en bij onze partner JPT Personal Training & Coaching in Naaldwijk terecht voor Fysiotherapie. Hierbij kijken we naar de klacht en passen de juiste behandelmethode toe. We hebben verschillende specialismes in huis om een behandelplan voor jou te creeren, waar een snel en effectief resultaat voorop staat. Maak een afspraak

5. Zoom Training

Elke dinsdag- en donderdagochtend om 10.00 uur zit één van de Personal coaches voor je klaar achter het beeldscherm om live een training te geven. Je kan je hier voor aanmelden als lid van de Bodytec Studio en is geheel gratis. Zo hebben we geen excuses om niet aan jouw gezondheid te werken en blijf je in beweging! 

6. Schema op maat 

Wil jij thuis in alle rust aan de slag gaan met een op maat gemaakt schema? Ook hier kunnen we je bij helpen. Onze coaches hebben alle kennis in huis om je hier voldoende handvaten voor te geven. Je hebt hier tevens geen gewichten voor nodig en kunt direct aan de slag gaan. 

7. Besloten Facebook pagina 

Naast het portaal en socials, hebben we besloten Facebook groepen per vestiging. Hierin geven we je tips and tricks, en houden we je op de hoogte van het laatste nieuws rondom Bodytec. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? 

Info@bodytecstudio.nl

0174 760 801

Online Training bij Bodytec Studio

Sinds de lockdown focussen wij ons weer op alle mogelijkheden die er zijn om aan jouw gezondheid te kunnen werken. é&eac...

Lees meer

Werken aan jouw gezondheid, doe je bij Bodytec Studio

Heb jij jouw goede doelen in kaart gebracht voor 2021? Super! Je zal waarschijnlijk op jouw lijstje hebben staan dat je meer aa...

Lees meer
Meer nieuws
 • Vacature Personal coach!

  Vacature Personal coach!

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe Personal coach!

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Voor welke rittenkaart kiest u?

  Klik hier
 • Bodytec

  Bodytec

  Lees hier alles over de Bodytec!

  Lees meer
Jessica Tanke, 43 jaar

"Eén of twee keer bodyteccen per week geeft al een goed resultaat"

Jessica Tanke, 43 jaar
Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg

"Ons motto: Het is goed voor je lijf en mind"

Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg
Piet Vijverberg, 75 jaar

"De Bodytec wordt geheel aangepast op mijn lichaam en kunnen"

Piet Vijverberg, 75 jaar
Rene Kramer, 52 jaar

"Ik train nu bijna 2 jaar bij de Bodytec studio met als primair doel om fitter te worden. "

Rene Kramer, 52 jaar
Eric Hokke, 46 jaar

"Ik zal niet zeggen dat wanneer je gaat Bodyteccen, de reuma gegarandeerd verdwijnt, maar bij mij is dit wel het geval"

Eric Hokke, 46 jaar
Carla van Koppen, 63 jaar

"Sinds ik aan Bodytec doe, ga ik pijnloos door het leven. Ik doe alles weer en heb geen verzuring meer aan mijn bovenbenen."

Carla van Koppen, 63 jaar
Lenie Middelburg, 58 jaar

"Sinds ik Bodytec bij de Bodytec Studio sta ik anders in het leven"

Lenie Middelburg, 58 jaar
Marieke Boonman, 42 jaar

"Wat een pracht resultaat! Marieke is door een vriendin bij Bodytec Studio terecht gekomen omdat ze graag fitter en sterker wil"

Marieke Boonman, 42 jaar
Bianca Kruize, 36 jaar

"Na de Bodytec voel ik me weer als nieuw"

Bianca Kruize, 36 jaar